ArtEZ University of the Arts en Kunstbende hebben onlangs hun samenwerking met een jaar verlengd. ArtEZ is al sinds 2005 één van de hoofdpartners van Kunstbende. Onze gezamenlijke missie is om kunst en cultuur toegankelijk te maken voor iedereen en om jonge mensen te stimuleren om het maximale uit hun kunstzinnige talent te halen.

In de afgelopen jaren heeft de samenwerking talloze Kunstbende-finalisten geholpen met hun talentontwikkeling via masterclasses bij ArtEZ en in het finalistenweekend van Kunstbende.

Voorrondes | Last call!

Voorrondes | Last call!

Voor al die jongeren die hun eigen werk op een professioneel podium willen laten zien, andere jonge makers willen ontmoeten of feedback willen van mensen uit het vak is het de laatste kans om zich op te geven voor de voorrondes van 2022.

Wij gunnen iedereen een podium én om onderdeel te zijn van de Kunstbende community. Geef de creatievelingen (13-18 jaar) uit jouw omgeving nog een laatste zetje: download via deze link een story of post voor op je socials. Jong talent op de ouderwetse manier attenderen op Kunstbende mag natuurlijk ook. Verwijs ze dan door naar onze website voor alle info.

Nieuwsgierig naar al het jong talent? Bezoek één van onze voorrondes en laat je inspireren.

23 april
Voorronde Zuid Holland | Maaspdium | Rotterdam

Kijk voor meer informatie op:
www.kunstbende.nl/zuid-holland
www.artez.nl

Comments are closed.