In januari starten we met de Peuterparade. Het thema is olifanten, we lezen voor, doen een spelletje, dansen, zingen en maken samen muziek. Daarna kan er nog een mooie kleurplaat van een olifantje gemaakt worden. We maken er een super gezellig uurtje van, kom je ook?


Organisatie: Bibliotheek Hoeksche Waard
Kosten: Gratis
Locatie van de workshop: Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum
Contact: https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/peuterparade-OBC.html
Begindatum: 28 januari 2022
Aanvangstijd: 10:30
Einddatum:
Eindtijd: 11:30

Wat, waar en wanneer?

Er wordt voorgelezen uit verschillende prentenboeken. Na het voorlezen gaan we samen knutselen. Het is op vrijdagochtend 28 januari in de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum en het begint om 10.30 uur.

Voordelen van voorlezen

Voorlezen is voor een kind heel belangrijk. Het is gezellig, maar ook van groot belang voor de ontwikkeling van het kind. Dat geldt zeker voor jonge kinderen. Voorlezen is goed voor de taal- en spraakontwikkeling van kinderen, het prikkelt de fantasie en stimuleert de sociaal-emotionele vaardigheden, voorlezen heeft een gunstig effect op het zelf leren lezen en bovendien is voorlezen leuk om (samen) te doen!

Aanmelden

In totaal zijn 8 kindjes welkom. Per kindje mag 1 ouder mee komen. Als de maatregelen omtrent corona veranderen, dan kan dit aantal aangepast worden. Deelname is gratis wel graag vooraf aanmelden.

Aanmelden kan via onze website:
https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/peuterparade-OBC.html

Comments are closed.