Kom mee doen met de Peuterparade, super leuk voor de allerkleinste. Deze keer is het thema ‘je kan het!’ We gaan voorlezen met het kamishibai voorleeskastje, verhaal Coco kan het! Daarna gaan we zingen, en bewegen. Als afsluiting gaan we met de kinderen nog knutselen. Kom jij ook mee doen?


Organisatie: Bibliotheek Hoeksche Waard
Kosten: Gratis
Locatie van de workshop: Bibliotheek Oud-Beijerland Oude Raadhuis
Contact: https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/peuterparade-OBL-27mei.html
Begindatum: 27 mei 2022
Aanvangstijd: 10:30
Einddatum:
Eindtijd: 11:30

Wat, waar en wanneer?

Er wordt voorgelezen uit verschillende prentenboeken. Na het voorlezen gaan we samen knutselen. Het is op vrijdagochtend 27 mei in de Bibliotheek Oud-Beijerland Oude Raadhuis en het begint om 10.30 uur. Omdat de scholen gesloten zijn is deze activiteit voor kinderen tot 6 jaar.

Voordelen van voorlezen

Voorlezen is voor een kind heel belangrijk. Het is gezellig, maar ook van groot belang voor de ontwikkeling van het kind. Dat geldt zeker voor jonge kinderen. Voorlezen is goed voor de taal- en spraakontwikkeling van kinderen, het prikkelt de fantasie en stimuleert de sociaal-emotionele vaardigheden, voorlezen heeft een gunstig effect op het zelf leren lezen en bovendien is voorlezen leuk om (samen) te doen!

Aanmelden

De activiteit is gratis, maar er moet wel een kaartje gereserveerd worden. In totaal zijn 15 kindjes welkom. Per kindje mag 1 ouder mee komen.

Aanmelden via onze website:
https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/peuterparade-OBL-27mei.html

Comments are closed.