Dat een bibliotheek boeken uitleent weet iedereen wel, maar dat er nog veel meer te ontdekken valt zoals robotjes en drones is nieuw voor veel mensen. Op woensdag 22 juni wordt in het Hoeksch MaakLokaal (in het Oude Raadhuis) een leuke kennismaking met robotjes georganiseerd.


Organisatie: Bibliotheek Hoeksche Waard
Kosten: € 4,20 (plusabonnement), € 5,10 (basisabonnement), € 6,00 (niet-leden)
Locatie van de workshop: Bibliotheek Oud-Beijerland Oude Raadhuis
Contact: https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/kennismaking-met-robotjes.html
Begindatum: 22 juni 2022
Aanvangstijd: 14:00
Einddatum:
Eindtijd: 15:30

Wat de toekomst brengt weet niemand, maar dat er robots ingezet gaan worden staat inmiddels wel vast. Om alvast vaardig te worden in de omgang met robots wordt deze leuke kennismakingsworkshop georganiseerd. Kom langs met je vriendje, vader en/of moeder om kennis te maken met Dash, Spike en Beebot. Wie weet kun je ook nog een drone laten opstijgen en landen!

De workshop is op woensdag 22 juni van 14:00 tot 15:30 uur voor kinderen van 4 jaar en ouder. De kosten hiervoor zijn € 4,20 (plusabonnement), € 5,10 (basisabonnement), € 6,00 (niet-leden).

Het Hoeksch MaakLokaal is een creatieve doe-het-zelf ruimte waar mensen samenkomen om te maken en met en van elkaar te leren. In de context van een Leven Lang Ontwikkelen zijn bibliotheken de aangewezen plek om levenslange nieuwsgierigheid te voeden en de digitale geletterdheid te stimuleren.

Aanmelden via onze website:
https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/kennismaking-met-robotjes.html

Comments are closed.