Plaats: Kies plaats
Locatie: Bibliotheek Oud-Beijerland Oude Raadhuis
Begindatum: 17 juni 2022
Aanvangstijd: 19:30
Einddatum:
Eindtijd: 21:30

Het is feest in de Bibliotheek Hoeksche Waard, want de vestiging Oud-Beijerland is verhuisd naar het Oude Raadhuis. De eerste grote schrijver die zijn opwachting maakt in dit mooie historische pand is de auteur Martin Michael Driessen. Op vrijdag 17 juni zal hij vertellen over zijn werk en zijn boeken en hij zal signeren. Op een toplocatie: in de salon van het Oude Raadhuis.

Toegangsprijs: Gratis

Overige informatie:

Fleuve sauvage, De reis naar de maan, Pierre en Adèle, de titels van de drie verhalen in de bundel Rivieren van Martin Michael Driessen geven al aan hoe divers deze novelles zijn. Vrijdag 17 juni om 19.30 uur zijn ze onderwerp van gesprek in het Oude Raadhuis bij het schrijversbezoek van Martin Michael Driessen. Zegt de naam Driessen je nog niets, dan wordt het hoog tijd om kennis te maken met de boeken van deze verrassende schrijver uit onze eigen Hoeksche Waard.

Driessen, naast schrijver ook vertaler en opera- en toneelregisseur, woont al bijna 20 jaar in Puttershoek. Hij debuteerde in 1999 en daarna verschenen al snel meerdere boeken van zijn hand. Zijn verhalenbundel Rivieren (2016) won de ECI-literatuurprijs én ECI-lezersprijs. Met zijn roman De pelikaan stond hij op de shortlist van de Libris Literatuur Prijs 2018. Eind 2018 verscheen zijn recente verhalenbundel Mijn eerste moord en andere verhalen.

Aanmelden

Deze schrijverslezing is gratis, omdat het feest is in de Bibliotheek Hoeksche Waard. Vooraf aanmelden is noodzakelijk.

Aanmelden kan via onze website:
https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/Lezing-Martin-Driessen.html

Comments are closed.