Plaats: Oud-Beijerland
Locatie: Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum
Begindatum: 22 juli 2022
Aanvangstijd: 19:30
Einddatum:
Eindtijd: 21:30

Bloemenkweker Hans Sievez leidt een gelukkig gezinsleven op zijn bloemenkwekerij. Na een diepreligieuze ervaring gaat hij op zoek naar zingeving en het eeuwige leven. Hij raakt steeds meer in de ban van het geloof en verliest daarbij het zicht op de werkelijkheid en het contact met zijn omgeving. Een prachtige verfilming naar het boek van Jan Siebelink.

Toegangsprijs: €6 (inclusief consumptie)

Overige informatie:

Knielen op een bed violen is een aangrijpende liefdesgeschiedenis en een klassiek noodlotsdrama over twee mensen die zielsveel van elkaar houden. Een ontroerende film over liefde, geloof en het maken van keuzes. Hoofdrollen worden gespeeld door Barry Atsma (Hans Sievez), Noortje Herlaar (Margje Sievez) en Marcel Hensema (Jozef Mieras). Het boek is in 2005 bekroond met de AKO Literatuurprijs, in 2016 verscheen de verfilming van de psychologische roman.

Deze filmavond wordt gehouden in de salon van het prachtige Oude Raadhuis | Waterstal 1 | vrijdag 22 juli | Aanvang 19.30 | entree € 6 inclusief consumptie. Aanmelden via onderstaande button. In de maanden juli en augustus iedere vrijdagavond een film in het Oude Raadhuis.

Aanmelden via onze website:
https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/zomerfilm–knielen-op-een-bed-violen.html

Comments are closed.