De keramiek lessen gaan per blok, elk blok bestaat uit 5 lessen. Een blok start wanneer er minimaal 4 deelnemers zijn. ivm de corona maatregelen kunnen er niet meer dan 4 personen deelnemen. vol is vol. Instromen gaat per blok.


Organisatie: Keramiek Atelier Conny Pols
Kosten: € 130,-
Locatie van de workshop: Oud Cromstrijendsedijk OZ 119 Klaaswaal
Contact: p.conny@me.com
Begindatum: 16 juni 2021
Aanvangstijd: 19:30
Einddatum: 14 juli 2021
Eindtijd: 22:00

Of je nu nog nooit met klei hebt gewerkt of juist al ervaring hebt, dat maakt niet uit. Je kunt meerdere werkstukken maken in de 5 lessen.

Het is altijd erg leuk om te zien hoe enthousiast iedereen is en wat voor geweldige creaties er worden gemaakt.

In de 5 lessen kun je meerdere werkstukken maken. Alle apparatuur is aanwezig, waaronder gereedschap, een kleiwals, draaischijf en een oven.

Het atelier is in Klaaswaal, rust en ruimte een mooie plek om les te geven. Mijn grootste passie is klei. Het delen van kennis doormiddel van les geven, vind ik heel leuk om te doen.

Heb je ook zin om met klei werken. Doormiddel van de techniek handvormen kun je de mooiste werken maken, door met plakken, reepjes of rollen op te bouwen. Er is ook een mogelijkheid om potjes te draaien op de draaischijf. Er kunnen meerdere werken gemaakt worden.

Tijdens de les van 2.5 uur is er een pauze en kan er koffie of theegedronken worden, in een aangelegen ruimte.

Een blok van 5 lessen kost € 130,- dit is inclusief materiaal* (klei /glazuur/bakken) * werk wat meer als 4 kg weegt en of hoger dan 30 cm is, reken ik extra voor, ivm meer keren de oven stoken.

Comments are closed.