De iPad brengt de wereld binnen handbereik. Surfen, e-mailen, films kijken, games spelen en met anderen in contact blijven. Wie ermee wil werken, moet wel weten hoe. Om dat te leren verzorgt de Bibliotheek Hoeksche Waard een workshop op dinsdagochtend 14 februari in ’s-Gravendeel en donderdagochtend 16 februari in Piershil.


Organisatie: Bibliotheek Hoeksche Waard
Kosten: gratis
Locatie van de workshop: Piershil (De Wurf)
Contact: https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/aan-de-slag-met-de-ipad0.html
Begindatum: 16 februari 2023
Aanvangstijd: 10:00
Einddatum:
Eindtijd: 11:30

De iPad is door Apple zo ontworpen dat hij heel gemakkelijk in het gebruik is. Maar er zijn ook handigheidjes om nog fijner op de iPad te werken. Dit zijn onderdelen die aan bod komen in de workshop: de knoppen en bediening, hoofd- en kleine letters, getallen en vreemde tekens, apps afsluiten, herindelen en verwijderen, wifi, internet, email en tips voor handige apps.

De bedoeling van de workshop is ook om met elkaar praktisch aan de slag te gaan met de iPad en om tips en trucs met elkaar te delen. Dus bezoekers wordt gevraagd om hun iPad mee te nemen.

De workshops worden gegeven op dinsdagochtend 14 februari van 10.00 uur tot 11.30 uur in ’s-Gravendeel (‘t Weegje 1) en op donderdagochtend 16 februari van 10.00 uur tot 11.30 uur in Piershil in de Wurf. Vooraf aanmelden via onderstaande website.

https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/aan-de-slag-met-de-ipad0.html

Comments are closed.