Plaats: Hoeksche Waard
Locatie: online
Begindatum: 14 maart 2021
Aanvangstijd: 15:00
Einddatum:
Eindtijd:

Met het nogmaals moeten doorschuiven van het reguliere huiskamerfestival, ontstond er een ‘leegte’ op zondag 14 maart. Maar de organisatie van Bij Beijers Binnen heeft in samenwerking met PrivePodium.live een te gek concert geboekt, om deze leegte te vullen: The Bluebirds!

Toegangsprijs: € 0,- tot €5,50

Overige informatie:

De zangeressen Elske DeWall, Krystl en Rachel Louise, vormen samen The Bluebirds. Zij brengen een ode aan de mooiste Americana en Country songs. De powervrouwen die hun sporen individueel hebben verdiend in de Nederlandse muziekscene, besloten hun krachten te bundelen toen ze elkaars liefde voor Americana muziek ontdekten. En voilà ‘The BlueBirds’ is geboren.
In september 2018 brachten zij hun album ‘Sisters’ uit, gevolgd door een theatertour van 40+ shows. Ook speelden ze in een uitverkochte Paradiso en op festivals zoals Concert at Sea.

Op zondagmiddag 14 maart is het concert te zien in elke Hoeksche Waardse huiskamer!

Dit concert biedt Bij Beijers Binnen GRATIS aan, aan diegenen die al een kaartje voor de zesde editie van huiskamerfestival Bij Beijers Binnen hebben gekocht, inclusief de vrijwilligers en sponsoren! Zo wil de organisatie hen bedanken voor hun geweldige ondersteuning.

Maarrrrr. … Geen kaartje? Niet getreurd! BBB mag ook andere geïnteresseerden het online concert aanbieden, voor het luttele bedrag van €5,50! Hoe? Binnenkort meer hierover in een speciaal nieuwsbericht! Hou de site www.bijbeijersbinnen.nl , social media en het Kompas goed in de gaten!

Comments are closed.