Plaats: Strijen
Locatie: Bibliotheek Strijen
Begindatum: 7 februari 2023
Aanvangstijd: 13:30
Einddatum: 10 februari 2023
Eindtijd:

Goedkoop een tas boeken op de kop tikken? Van 7 tot en met 10 februari organiseren wij een boekenverkoop in de bibliotheek in Strijen. Onze boekencollectie wordt het hele jaar door aangevuld en up-to-date gehouden. Dat betekent ook regelmatig opschonen en daardoor gaan veel boeken in de verkoop.

Toegangsprijs: €0,50 per boek / €5,00 per tas

Overige informatie:

De Bibliotheek Hoeksche Waard bouwt voortdurend aan een aanlokkelijke en actuele boekencollectie. Titels die veelgevraagd worden en aansluiten bij de publieksdoelgroep en de lokale interesse zijn in de bibliotheek te leen. Van oudere en minder courante titels wordt één exemplaar in het depot geplaatst, de rest gaat in de verkoop. Zo blijft het aanbod in de vestigingen verleidelijk en actueel en zijn minder gewilde titels via het depot tóch beschikbaar.

De boeken worden per tas verkocht – neem je eigen tas mee – ongeacht hoeveel afgeschreven boeken erin zitten. Klanten kunnen de tas zelf vullen. De bibliotheek vraagt € 5,00 voor een tas vol afgeschreven boeken. De afgeschreven boeken zijn ook per stuk te koop voor € 0,50 per stuk.

In de bibliotheek van Strijen kun je van dinsdag 7 t/m vrijdag 10 februari tijdens de openingsuren van de bibliotheek tussen de afgeschreven boeken snuffelen. De verkoop vindt plaats tijdens de reguliere openingstijden, behalve op vrijdag, dan duurt de verkoop tot 16.00 uur.

Dinsdag 13:30 – 20:00 uur (Medewerker aanwezig)
Woensdag 13:30 – 16:30 uur (Medewerker aanwezig)
Donderdag 10:00 – 16:30 uur (Medewerker aanwezig)
Vrijdag 13:30 – 16:00 uur (Medewerker aanwezig)

Comments are closed.