Steek de koppen bij elkaar en maak er samen met je buren iets moois van. Onder dat motto doen Zorgwaard en de Bibliotheek Hoeksche Waard mee aan de nationale burendag. Op het plein bij Rembrandt worden gratis leuke activiteiten georganiseerd voor de buren en voor iedereen die zomaar wil binnenlopen.


Organisatie: Bibliotheek Hoeksche Waard
Kosten: Gratis
Locatie van de workshop: Bibliotheek Oud-Beijerland Rembrandt
Contact: https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/burendag0.html
Begindatum: 25 september 2021
Aanvangstijd: 10:00
Einddatum:
Eindtijd: 12:00

Gewoon contact maken met elkaar en onder genot van een kopje koffie en iets lekkers kennis maken met de anderen in je buurt. Leuke live muziek om het ijs te breken en de harten te verwarmen. En een spannende pubquiz met leuke prijsjes voor het buurtgevoel. Dat zijn de ingredi├źnten voor de burendag op zaterdagochtend 25 september.

Burendag is een jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met je buren op de 4e zaterdag in september. Zorgwaard en de Bibliotheek Hoeksche Waard vieren Burendag op zaterdagochtend 25 september. Het is een dag waarop je gezellig samen komt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar. Buurten worden leuker, socialer en veiliger als buren elkaar ontmoeten en zich samen inzetten voor hun buurt.

Comments are closed.