Plaats: Numansdorp
Locatie: Havenstraat 47
Begindatum: 16 januari 2021
Aanvangstijd: 20:30
Einddatum: 16 januari 2021
Eindtijd: 21:30

MOCHT U KAARTEN HEBBEN GEKOCHT VOOR DEZE VOORSTELLING … VANWEGE DE LOCKDOWN KAN DEZE NIET PLAATSVINDEN OP 16 JANUARI. NEEM CONTACT OP MET RHO TONEEL NUMANSDORP WANNEER U NOG GEEN BERICHT HEEFT ONTVANGEN!

Als je altijd net een beetje té bent, moet je dan kleiner worden of moet er gewoon meer ruimte komen? In Présence bevecht Fieke haar bewegingsvrijheid.

Na negen jaar als non te hebben geleefd stond zij op straat. De ruimte die voor haar lag voelde eindeloos maar de bodem onder haar voeten ook. Waar ga je staan als je opnieuw moet beginnen? Maar ook de wereld wil veroveren?

Présence is een voorstelling over dat wat er eerder nooit mocht zijn. Wat ondergronds bleef wordt eigenhandig door Fieke uitgegraven, op een hoop gegooid en gebruikt als podium.

Toegangsprijs: € 17,50

Overige informatie:

Fieke Opdam studeerde afgelopen zomer met haar voorstelling Présence af aan de Koningstheateracademie met de hoogst haalbare beoordeling. Als aanstormend cabaretière heeft ze maar één doel: de wereld met beide handen vastgrijpen, haar flink door elkaar schudden, en alles wat met conventies en taboes te maken heeft vertrappen tot humor en theater.

Speeltijden:
19.00 – 20.00 uur
20.30 – 21.30 uur

Tickets:
€17,50
Reserveren: Stuur een mail naar info@rho-toneel.nl
Geef aan hoeveel tickets je wilt reserveren en voor welk tijdsvak (voorkeur).
Laat ons i.v.m. 1.5m afstand weten uit hoeveel huishoudens je gezelschap bestaat.

Comments are closed.