Plaats: Oud-Beijerland
Locatie: Bibliotheek Centrum – Lindehoeve
Begindatum: 29 maart 2019
Aanvangstijd: 20:30
Einddatum:
Eindtijd:

Mama’s aan de Poort Vivian Wesselingh en Ingrid Mank zijn middelbare schoolvriendinnen en afgestudeerd aan het Rotterdams Conservatorium.

Deze Mama’s voelen de noodzaak om regelmatig even te zuchten… Om zo zuurstof op te nemen voor het zingen van eigen mooie liedjes.
Omdat zij zichzelf in één dag minstens drie keer voorbij rennen en vrouwen zich nog altijd verontschuldigen, over ALLES.
Een mooiere link naar het thema van de Boekenweek is er niet. De moeder de vrouw. Twee identiteiten, zijn zij onlosmakelijk met elkaar verbonden? Een relevante vraag waar je heel verschillend op kunt antwoorden; een onderwerp dat net zo veelzijdig is als dat er moeders en vrouwen zijn. Niet voor niets is het dan ook een regelmatig terugkerend onderwerp voor maatschappelijk debat
En voor een cabaretvoorstelling!

De voorstelling ”Zucht”
Zitten op je stoel? Beetje achterover hangen? Mag ook, maar het duurt niet lang of je zucht, zingt, zaagt, denkt en droomt mee en uiteindelijk komt er lucht…Want het hoeft niet altijd veel en groots te zijn, geluk is soms het mooiste in het klein.
Mama’s aan de Poort is ontstaan tijdens het brengen en uitzwaaien van de kinderen bij de Poort naar school.
Inmiddels staat deze Poort symbool voor alles wat open en dicht kan. Voor alles wat voorbij en komen gaat.
Meer informatie over de Mama’s: http://mamasaandepoort.com/voorstelling

Toegangsprijs: € 12,50 of 10,00 met je biebpas

Overige informatie:

Comments are closed.