Concert op 8 februari in de Dorpskerk Westmaas

Joost Pieters komt terug in de Dorpskerk
Joost Pieters was in januari 2016 al een keer te gast bij de Vrienden. De kerk was toen bomvol. Niet verrassend want Joost heeft zijn jeugd in Westmaas doorgebracht. Na zijn studie kwam hij terug en woonde met zijn jonge gezin aan de Cabbeweide. Maar hij heeft ook zijn talenten. En die kent iedereen.

Deze keer brengt Joost het programma ‘Alleen mijn hart’, samen met Stefan Fokker. Het varieert van theatrale gitaar- en pianoliedjes tot swingende funky en jazz songs. Gastmuzikant Franklin Schieman (saxofonist bij Bløf) zal met zijn virtuoze bijdragen het duo aanvullen.

Pieters en Fokker hebben een sterk uiteenlopende muzikale achtergrond: Joost schreef altijd vooral luisterliedjes en maakte diverse soloplaten, Stefan kwam uit de wereld van de rocks en de experimentele muziek. Op het moment dat ze bij toeval samen speelden sloeg de vonk over en zijn ze onafscheidelijk aan het schrijven en componeren geweest. Begin 2016 kwam hun eerste album WAAN uit en dit jaar zal hun nieuwe album het levenslicht zien. Het concert begint om 20.00 uur en zij zullen twee keer een half uur optreden.

Comments are closed.