Houd jij aan het eind van je salaris ook nog een stukje maand over? Vind je het lastig om overzicht te houden op hoeveel geld je iedere maand te besteden hebt? Kom dan naar de cursus Je geldzaken goed geregeld. In 5 ochtenden krijg je meer grip op je geld.


Organisatie: Bibliotheek Hoeksche Waard
Kosten: Gratis
Locatie van de workshop: Campus in de Buitensluis, Bernhardstraat 25, Numansdorp
Contact: https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/je-geldzaken-goed-geregeld.html
Begindatum: 25 oktober 2021
Aanvangstijd: 10:00
Einddatum:
Eindtijd: 12:00

Samen met Humanitas organiseert DigiTaalhuis Hoeksche Waard een cursus voor jonge en oudere mensen die hun geldzaken beter in de hand willen houden zodat ze aan het einde van de maand niet rood staan maar geld overhouden om te sparen of om iets leuks van te doen.

De cursus wordt gegeven door ervaren vrijwilligers van Humanitas die nu al mensen helpen bij hun thuisadministratie en vrijwilligers van het DigiTaalhuis HW die ervaring hebben met het lezen van lastige brieven van de overheid.

De cursus bestaat uit 5 maandagochtenden: 25 oktober, 8, 15 en 22 november en 10 januari, van 10.00-12.00 uur. Iedere bijeenkomst heeft een ander thema, zoals ordenen, overzicht en inzicht krijgen en plannen. Er zijn geen kosten aan verbonden. Maximaal kunnen er 12 mensen aan deelnemen. De cursuslocatie is de Campus in de Buitensluis, Bernhardstraat 25, Numansdorp.

Aanmelden en meer informatie via onze website:
https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/je-geldzaken-goed-geregeld.html

Comments are closed.