Plaats: Kies plaats
Locatie: Online
Begindatum: 4 januari 2021
Aanvangstijd: 20:00
Einddatum:
Eindtijd: 21:00

Nu de bibliotheken voorlopig dicht zijn, zijn ook de taallessen in de bibliotheek stopgezet maar online gaan we door. Iedere maandagavond van 20.00-21.00 uur en woensdagmorgen van 10.00-11.00 uur kan je online inloggen om mee te kletsen of te babbelen bij de Hoeksche Babbelaars.

Toegangsprijs: € 0,00

Overige informatie:

Aanmelden

Geef je op door een mail te sturen naar activiteiten@debhw.nl. Je krijgt dan een kwartier voor aanvang een link doorgestuurd waar je alleen maar op hoeft te klikken om in te loggen. Het zijn geen taallessen maar een mogelijkheid om ongedwongen met elkaar Nederlands te spreken over tal van onderwerpen. Spreken en luisteren staan centraal. Na een korte inleiding wordt de groep in kleinere groepjes opgedeeld zodat iedereen aan het woord komt, meeluisteren mag natuurlijk altijd.

Wat heb je nodig?

Een IPad, laptop of computer, een smartphone kan ook maar dat is erg klein. Meer informatie krijg je als je je hebt opgegeven.

Vind je het als vrijwilliger leuk om in gesprek te gaan met mensen uit een andere cultuur, geef je dan ook op. Enthousiasme en een luisterend oor zijn de voorwaarden om mee te kunnen doen.

Comments are closed.