MAD is het Musical Academy Department van de Dutch Junior Musical Academy en is er speciaal voor jongeren vanaf 15 jaar. De zes jonge actrices van MAD hebben de voorstelling 'Mijn Naam Is...' met de hulp van coaches Lyzette Havinga en Petra Visser zelf vorm gegeven!

Met MAD wordt op projectbasis in periodes van ongeveer 10 weken gewerkt aan verschillende theatervormen, zoals de bijzondere toneelvoorstelling 'Mijn Naam Is...'. Tijdens de finale van de Rabo Cultuurprijs Hoeksche Waard, was MAD hiermee de verrassing van de avond en op 28 november j.l. is dan ook onder grote belangstelling de voorstelling in première gegaan.

Het begon met de bekende serie ’13 Reasons why’, waarna de actrices het raamwerk van hun eigen voorstelling hebben geschreven, het script hebben uitgewerkt en de personages hebben vormgegeven. Resultaat is een theaterstuk dat jongeren bewuster maakt van hun omgang met social media, drugs, alcohol en vriendschappen en de gevolgen van gedrag laat zien. Gedrag dat misschien onschuldig begint maar kan uitgroeien tot een tragedie.
De personages, de verhaallijnen en de wijze waarop de talentvolle actrices de actuele materie ten tonele brengen, maken het een indringende voorstelling.

MAD is nu al geboekt door verschillende middelbare scholen in de Hoeksche Waard en Rotterdam. De cast van 'Mijn Naam Is...' is heel blij met deze grote belangstelling.
Scholen die geïnteresseerd zijn om de voorstelling te laten spelen op hun locatie, kunnen contact opnemen via info@musicalacademy.nl!

Comments are closed.