Plaats: Strijen
Locatie: Museum Het Land van Strijen
Begindatum: 31 mei 2019
Aanvangstijd: 11:00
Einddatum: 31 augustus 2019
Eindtijd: 16:00

Wim van Antwerpen uit ‘s Gravendeel volgde een opleiding aan de Famous Artist School. Van zijn exposities werden er 21 geopend door bekende Nederlanders zoals o.a. Frank Masmeijer, Sandra Reemer, Albert West 2x, Corry Konings 2x, Chiel Montagne, Donna Lynton, Hans Otjes, Joke Bruijs 2x, Gerard Cox, Jomanda, Wik Jongsma, John van Eerd en Edith Bosch (W.K Judo). Hij verkocht portretten van honden aan o.a. André van Duin en John Kraaykamp senior.
In 1996 verscheen hij 3x op tv, waarvan 2x als hondentekenaar bij Veronica en 1x een figurantenrolletje in GTST. Wim exposeert o.a. met portretten van honden, paarden, dieren uit het wild en Indianen. Dit wordt zijn 85ste expositie.

Wim Paul, eveneens uit ’s Gravendeel, exposeert met vrije creaties ruimtelijke figuren en dieren. Technisch tekenaar van beroep, studeerde aan de Volksuniversiteit om zijn creativiteit kwijt te kunnen. Eerst tekenen en schilderen om de technieken en materialen onder de knie te krijgen, daarna modelbouw om meer ruimtelijk te kunnen werken. Bij zijn werk als designer had hij met strenge wetten en voorschriften te maken.
Momenteel maakt hij vrije creaties, meestal van dieren, ruimtelijke figuren opgebouwd uit vlakke onderdelen. De voorbeelden uit de natuur zijn onuitputtelijk.
Wim gebruikt meestal populierenmultiplex in verschillende diktes, en gebruikt voor de afwerking acrylverf en vernis, dit wordt zijn tweede expositie.

Toegangsprijs: € 2.00 (Leden en kinderen onder de 17 jaar gratis).

Overige informatie:

Voor meer informatie zie: www.hetlandvanstrijen.com

Comments are closed.