Het kan u niet zijn ontgaan ... het allereerste huiskamerfestival voor kinderen komt eraan!

Bij Beijers Bengels is een supertof festival in hartje Oud-Beijerland voor kinderen in de leeftijd van ongeveer groep 3 t/m groep 8, met als thema: energieke kunst! Wanneer: zondag 31 maart!!!

Een te gekke programmering, veelzijdige routes en vele extra’s (Hoeksche Twisto, lekker smoothie en elke 10de bezoeker krijgt een vakantiedoeboek ... ). Maar het is weer iets geheel nieuws in de Hoeksche Waard ... er wordt nog wat afwachtend gereageerd ... dus we willen er even wat extra aandacht aan schenken!

We starten op de hoofdlocatie met een blijmakertje: Melissa ’t Hart van ZangExpress maakt zingend onze creativiteit los. Daarna opent wethouder Harry van Waveren het festival, ondersteund door graffiti-artiest Bjorn!

Daarna gaan de bezoekers uiteen in groepen en lopen ze met één van onze vrijwilligers een vaste route. Er kan nog worden ingeschreven op 4 verschillende routes.Elke route bevat uiteenlopende kortere en/of langere workshops en activiteiten.
Zoals een fotoworkshop, luisteren naar een spannend verhaal, buikdansen, droedelen, cajón spelen, letters creëren en een workshop theatersport! Deze activiteiten worden verzorgd door Hoeksche Waardse cultuuraanbieders: Frieda de Rhoter, Ada Holleman, Dennis Happé, Nico van Lent, Pauline Bruins en Arne van der Ree. Alle uitgebreide informatie kunt u lezen op www.bijbeijersbinnen.nl!

Dus ... Bij Beijers Bengels is een interactieve middag voor het hele gezin:
• zondagmiddag 31 maart
• aanvang 13:00 uur
• entreeprijs: €5,- (inclusief lekkers)
• hoofdlocatie: Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

De prijs is echt een prikkie ... dus KOM OOK!!! En zegt het voort ... kom met oppaskinderen ... neem neefjes en nichtjes mee ... ook leuk als kinderfeestje ...KOM!
En kijk voor kaartjes op de website: www.bijbeijersbinnen.nl

Comments are closed.