Plaats: Kies plaats
Locatie:
Begindatum: 15 juni 2021
Aanvangstijd: 20:00
Einddatum:
Eindtijd: 21:00

Heb je het online dictee van Martin Driessen op 27 mei gemist? Luister dan op dinsdag 15 juni om 20.00 uur naar het radioprogramma de Culture Club (Omroep HW). Driessen draagt daar het dictee als kort verhaal nog een keer voor. Het verhaal is op speciaal verzoek van de Bibliotheek HW geschreven voor het goede doel: leesmateriaal voor Halte Zomervilla. Maak kennis met deze bijzondere schrijver uit Puttershoek.

Toegangsprijs: Gratis

Overige informatie:

Martin Michael Driessen

De markante Martin Michael Driessen, opera- en toneelregisseur, vertaler en schrijver, woont in Puttershoek. Hij debuteerde in 1999 en daarna verschenen al snel meerdere boeken van zijn hand. Zijn verhalenbundel Rivieren (2016) won de ECI-literatuurprijs én ECI-lezersprijs. Met zijn roman De pelikaan stond hij op de shortlist van de Libris Literatuur Prijs 2018. Eind 2018 verscheen zijn recentste verhalenbundel Mijn eerste moord en andere verhalen.

Halte Zomervilla

Het korte verhaal vormde de basis voor het dictee dat is georganiseerd voor de kinderen met ernstig meervoudige beperkingen van Halte Zomervilla in Nieuw-Beijerland. Van de opbrengst wordt leesmateriaal aangeschaft. Een bijdrage voor dit goede doel kan nog overgemaakt worden naar Stichting Zorgstation HW en Halte Zomervilla – Rabobank: NL84 RABO 0330 2655 98 o.v.v. dictee.

Comments are closed.