Vanaf 1 juni opent de Dutch Junior Musical Academy weer haar deuren voor musicallessen. Na een periode van aanpassingen als gevolg van de Corona-maatregelen mogen leerlingen nu eindelijk weer met elkaar les volgen in de Academy aan de Ooststraat.

Eigenaren Petra Visser en Lyzette Havinga kijken er ontzettend naar uit om hun leerlingen weer 'in het echt' te kunnen zien en lesgeven. De musical- en danslessen die zij aanbieden hebben zij de afgelopen periode in een online-vorm aangeboden. 'We zijn trots op het aanpassingsvermogen van onze leerlingen die trouw iedere les via de computer hebben gevolgd, maar misten natuurlijk het echte contact enorm.' vertelt Petra Visser.

Een groot deel van de lessen wordt vanaf 1 juni weer hervat, maar wel met de nodige maatregelen. Zo is het belangrijk dat de oudere leerlingen afstand bewaren en dat er gelet wordt op de mate van inspanning in een ruimte met elkaar. 'De eerste week zal even wennen zijn, maar wij hebben er alle vertrouwen in dat wij op een veilige manier onze lessen kunnen hervatten.' vertelt Lyzette Havinga.

DJMA startte in 2010 met een groepje van tien leerlingen en groeide uit tot een plek waar veel kinderen en jongeren uit de Hoeksche Waard en omstreken les volgen in zang, dans en spel.

Comments are closed.