Op 24 september 2021 gaat in de Hoeksche Waard een bijzondere muzikale theatervoorstelling in premiere: Momentum. We zijn hiervoor op zoek naar acteurs, zangers en nog veel meer vrijwilligers. Doe je ook mee?

Momentum is een groots muzikale theateravontuur over het ontstaan en het wel en wee in de Hoeksche Waard door de eeuwen heen. De verbinding wordt gezocht tussen drie verschillende tijden: de Sint-Elisabethsvloed van 1421, de Inundatie van 1944 en de Grote Vloed van 2071.

Ga de uitdaging aan om deelgenoot te worden in dit spannende evenement van dans, zang en toneelspel.
Onder de bezielende begeleiding van professionals kunt u zich ontwikkelen in de theaterkunst. Een theatercollage in een corona-proef gelegenheidstheater van 1400 vierkante meter. Een overvloed aan decor, kostuums, videobeelden, muziek en theatertechniek ondersteunen de dansers, zangers en acteurs om er een onvergetelijke happening van te maken.

Door de corona zijn de voorstellingen met één jaar uitgesteld. De voorstelling gaat nu op 24 september 2021 in première.

Ga voor meer informatie over dit spannende project naar
www.momentumhoekschewaard.nl/inschrijven en meld je vandaag nog aan.

Omdat we graag snel willen starten met de voorbereidingen voor deze muzikale theatervoorstelling zouden we het fijn vinden om aanmeldingen van acteurs uiterlijk 9 oktober 2020 te ontvangen.

Comments are closed.