Op 14 juli is er een autorace in het Hoeksch MaakLokaal. Eerst wordt een auto gebouwd met aandrijving op waterstof, zonne-energie of zout water. Na het bouwen en experimenteren gaan de deelnemers de strijd aan met elkaar. Welke auto komt het verst? Voor iedereen tussen de 10 en 16 jaar.


Organisatie: Bibliotheek Hoeksche Waard
Kosten: €4,20 (plusabonnement), €5,00 (basisabonnement), €6,00 (niet-leden)
Locatie van de workshop: Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum (MaakLokaal)
Contact: https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/elektrische-modelauto-bouwen.html
Begindatum: 14 juli 2023
Aanvangstijd: 14:00
Einddatum:
Eindtijd: 16:00

De mogelijkheden van alternatieve brandstoffen lees je overal in het nieuws. Maar hoe werkt dit nu precies en wat komt er allemaal bij kijken? Dat leer je in de workshop: Alternatieve brandstof voor beweging. Uiteindelijk bouw je een eigen auto op je zelfgekozen brandstof: waterstof, zout water, zonne-energie of accu. Aan het eind kijken we welke brandstof en auto het verst komt. Aanmelden via onze website:

https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/elektrische-modelauto-bouwen.html

Over het Hoeksch MaakLokaal

Het Hoeksch MaakLokaal is een plek waar digitale vaardigheden en andere skills worden ingezet en aangeleerd om te leren over ontwerp, programmeren en media. Hiervoor zijn verschillende workshops en apparaten beschikbaar. Het MaakLokaal is elke week open op woensdag, vrijdag en zaterdag. De actuele openingstijden zijn te vinden op de website.

Comments are closed.