Plaats: Nieuw-Beijerland
Locatie: Spuidijk, Nieuw-Beijerland
Begindatum: 17 juni 2023
Aanvangstijd: 15:00
Einddatum:
Eindtijd: 00:00

Tijdens het Bram Roza Festival organiseert de Bibliotheek Hoeksche Waard een lezing van columnist, schrijver en tv-presentator Özcan Akyol, beter bekend als Eus, op zaterdag 17 juni op ’t Gors in Nieuw-Beijerland. Tijdens de lezing neemt hij ons mee in zijn persoonlijke verhaal aan de hand van zijn romans. Een unieke kans om hem live te ontmoeten. Na zijn verhaal is er volop gelegenheid om vragen te stellen of boeken te laten signeren. Een boekentafel met zijn werken zal worden verzorgd door de Puttershoekse boekhandel Bij Arie.

Toegangsprijs: €17,50 (voor de hele dag)

Overige informatie:

Eus debuteerde in 2012 met de semi-autobiografische schelmenroman ‘Eus’ en ontwikkelde zich daarna tot een creatieve duizendpoot. Later dit jaar verschijnt alweer zijn derde boek ‘Afslag 23’. Hij is ook columnist voor verschillende kranten en tijdschriften en schrijft hierin over variërende onderwerpen, van binnenlandse politiek tot ons onderwijssysteem en sport. Hij maakte furore als televisiepresentator met succesvolle titels als ‘De neven van Eus’, ‘Sterren op het doek’, ’De geknipte gast’ en onlangs nog ‘Eus’ Boekenclub’. Los hiervan presenteert hij zich als literatuur-propagandist, zoals NRC Handelsblad hem noemde en bezoekt hij elke week minimaal één middelbare school in Nederland om jongeren te enthousiasmeren voor het lezen van boeken.

Kaartjes

Om de lezing bij te wonen koop je een toegangskaartje van €17,50 euro voor het Zomerfestival Bram Roza op zaterdag 17 juni. Hiermee kun je ook alle andere optredens die dag op ’t Gors bijwonen zoals: stand-up comedy van Yunus Aktas en Selma Visscher, poezie van Esther Naomi Perquin en Gino van Weenen en muziek van onder andere Hooks Bigband, Klaaswaals Symofonisch Blaasorkest en @Harrry’s. Meer informatie vind je op de site van het Bram Roza Festival:

Nieuws

Locatie: ’t Gors, Spuidijk, bij de veerstoep, Nieuw-Beijerland
Datum: zaterdag 17 juni, 15.00-24.00 uur
Tickets: €17,50 voor alle optredens, bestellen op de website van het Bram Roza Festival.

Meer informatie via onderstaande website:

https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/eus-op-het-zomerfestival-bram-roza.html

Comments are closed.