Kom zondag 18 december om 11.30 uur luisteren naar het Familie Kerstconcert ‘De Sneeuwman’ van NLS Klaaswaal! Beleef in beeld met live muziek het verhaal van een sneeuwpop die tot leven komt en dolle avonturen beleeft met het jongetje dat hem gemaakt heeft.

Zondag 18 december om 11.30 uur geven het Klaaswaals Symfonisch Blaasorkest onder leiding van dirigent Anno Appelo en leerlingen van muziekvereniging NLS Klaaswaal onder leiding van Susanne Slingerland een kerstconcert in sportzaal De Bongerd in Klaaswaal. Tijdens dit speciale familieconcert kun je kijken naar de animatiefilm De Sneeuwman. De film is gebaseerd op het beroemde prentenboek ‘The Snowman’ van Raymond Briggs, waarin een sneeuwpop tot leven komt en dolle avonturen beleeft met het jongetje dat hem gemaakt heeft. Het KSB speelt live de filmmuziek en Roel Duine vertelt het sprookje. Ook is er een mooie rol weggelegd voor zangeres Mariët Kaasschieter. Naast De Sneeuwman speelt het KSB onder andere ook nog hoogtepunten uit Frozen en Festival Fanfare for Christmas. De NLS-leerlingen, op blokfluit, dwarsfluit, trombone en slagwerk, maken dit muzikale kerstfeest compleet. Zij spelen onder leiding van blokfluitjuf Susanne Slingerland diverse kerstliedjes. Kortom, een heel leuk en afwisselend kerstconcert voor jong en oud.

Wil je komen luisteren? De zaal is open vanaf 11.00 uur en de ingang is via het NLS-gebouw (Jaap Kosterstraat 4). De toegang voor kinderen kost € 2,50 en voor volwassenen € 5,00. Je kunt met pin of contant betalen. Voor vragen en reserveringen mail naar info@nlsklaaswaal.nl.

Comments are closed.