Plaats: Puttershoek
Locatie: Bibliotheek Puttershoek
Begindatum: 19 oktober 2023
Aanvangstijd: 14:00
Einddatum:
Eindtijd: 16:00

Het Victoriaanse tijdperk. Een periode die bekend staat om haar preutse manieren en tafels die hun poten niet mochten tonen. Toch is naamgeefster Victoria verantwoordelijk voor bloei en ontwikkeling en staat haar leven bol van de romantiek en dramatische verwikkelingen. The Young Victoria geeft een boeiend beeld en is te zien op 19 oktober van 14 uur tot 16 uur in Huys te Hoecke te Puttershoek.

Toegangsprijs: €5 (leden), €7,50 (niet-leden)

Overige informatie:

In 1836 staat Victoria voor de taak om de troon van Groot-Brittannië te bestijgen. Bijna iedereen vraagt zich af of het meisje daar klaar voor is. De privésecretaris van haar moeder probeert haar te domineren en te overvleugelen. Gelukkig vindt ze steun bij haar slimme, loyale en tolerante neef Albert. Een waargebeurd verhaal, dat van begin tot einde onderhoudend is.Deze film is voor iedereen die houdt van historische kostuumdrama’s. De hoofdrol wordt prachtig vertolkt door Emily Blunt, die hoge ogen gooide met deze rol.

De film wordt vertoond op 19 oktober ’s middags van 14 uur tot 16 uur. Graag vooraf aanmelden bij de interessebank: interessebankconny@gmail.com van humanitas. Deze filmmiddag is een samenwerking van Humanitas Interessebank, Zorgwaard en de Bibliotheek Hoeksche Waard.

Comments are closed.