Wat een rare tijd hebben we achter de rug … het Korenfestival kon dit jaar niet doorgaan en ook een los concert dat we in de planning hadden, moesten we helaas in de wacht zetten … MAARRRRR…

We hebben ook goed nieuws! Al is het een hele poos stil geweest, achter de schermen hebben we hard gewerkt aan een plan om ons gezellige, kleine en intieme festival, toch doorgang te laten vinden. En het kan!

Wij hebben een opzet gemaakt, waarbij we EN onze bezoekers EN onze artiesten een superleuk festival kunnen laten beleven. En we kunnen zelfs het maximale bezoekersaantal op 150 houden. Hoe? Door slim gebruik te maken van vaste routes en zo efficiënt mogelijk om te gaan met de beschikbare ruimtes. Zo kunnen alle artiesten op een vaste locatie 3×30 minuten een optreden verzorgen en kunnen alle bezoekers 4 voorstellingen bijwonen.

En er is een weer een heerlijk gevarieerd aanbod: jazz – pop – muziekvoorstelling – klassiek – singer-songwriter – meemaaktheater …

Helaas moeten we voorlopig afscheid nemen van een gezamenlijk openingsconcert, maar we zijn ervan overtuigd dat het toch een feestje kan worden. Op de grotere locaties komen we met maximaal 50 bezoekers bij elkaar … de intieme locaties tellen 10 bezoekers.

Kortom WE ZIJN SUPERBLIJ DAT HUISKAMER BIJ BEIJERS BINNEN DOOR KAN GAAN!

Blijf ons volgen op www.bijbeijersbinnen.nl om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. We zijn momenteel nog druk doende om vooral de (veiligheid op de locaties) te garanderen! Op naar een tof cultureel najaar!

Comments are closed.