Plaats: Oud-Beijerland
Locatie: In en rond het centrum van Oud-Beijerland
Begindatum: 14 oktober 2018
Aanvangstijd: 12:15
Einddatum: 14 oktober 2018
Eindtijd: 17:30

Met trots presenteren we alweer de vierde editie van huiskamerfestival Bij Beijers Binnen! En het is ons weer gelukt een gevarieerd programma samen te stellen. We nodigen u dan ook van harte uit te komen proeven van een breed cultureel aanbod. Samen met een groep enthousiaste gastheren en -vrouwen en een grote schare vrijwilligers, zorgen initiatiefnemers Helma Wagemakers en Michon Sprengers voor een gastvrije ontvangst in prachtige en bijzondere ‘huiskamers’, waar een hapje en drankje zeker niet zullen ontbreken!

Van West-Voorstraat tot HBS-laan, van Vierwiekenplein tot de Bijl, stuk voor stuk prachtlocaties en absoluut een bezoekje Waard! In elke huiskamer is een artiest-act-band geprogrammeerd van professionele kwaliteit; alles op loopafstand van elkaar. Op een aantal locaties is wat extra’s te beleven. Zo zal er veel kunst te bewonderen zijn in Galerie Kunstkijk en de Popup Ateliers en kunt u uw muzikale hart ophalen, struinend tussen de lp’s in De Vinyl Garage!

Koopt u een regulier kaartje, dan bent u tevens uitgenodigd om een wervelende openingsact mee te maken op onze nieuwe hoofdlocatie Bibliotheek Oud-Beijerland: Convoy Exceptional! De energie spat van dit drietal af en is de perfecte start voor een middag vol verrassende, culturele hoogstandjes. Maar kaarten zijn beperkt, dus wees er snel bij!

Met het huiskamerfestival Bij Beijers Binnen worden verbindingen gelegd tussen vraag en aanbod op het gebied van cultuur, publiek en artiesten, lokaal en internationaal talent, gemeente en bewoners … kortom ons doel is om een creatieve bijdrage te leveren de Hoeksche Waard positief op de kaart te zetten!

Toegangsprijs: € 15,-

Overige informatie:

Voor slechts €15,- bent u erbij. En voor gezinnen is er een speciale kortingskaart! Lees meer op de website. U komt toch ook!

Tickets en informatie
www.bijbeijersbinnen.nl

Comments are closed.