Kleinschaligheid loont. Huiskamerfestival Bij Beijers Binnen kan daardoor ook dit jaar, weliswaar in aangepaste vorm, gewoon doorgaan!

Al moet even afscheid worden genomen van de echte huiskamers, het gezamenlijke openingsconcert en het zelf kiezen van een route, het is wel mogelijk om zonder tijdsdruk onder begeleiding van een vrijwilliger 4 voorstellingen te bezoeken. Elk nadeel heeft zijn voordeel!

Heel fijn is dat nieuwe locaties hun deuren voor het intieme festival willen openen. Zo zijn o.a. het Kookatelier, Popschool HW en de ruimte van de Dutch Junior Musical Academy te bezoeken.

Het belooft ondanks alles toch een feestje te worden. Aan de artiesten zal het niet liggen! Die staan te popelen om al het moois aan de bezoekers te laten horen en zien. Het is wederom gelukt een grote diversiteit te bieden: gypsymix – magisch klassiek – meerstemmige luisterliedjes – dromerige downbeat pop – beleeftheater – kleinkunstig musical – contemporary jazz – vleugje countrygiraar – hypnotische crossover grooves ... daar wordt je blij van!

Nieuwsgierig geworden? Lees meer, of bestel kaartjes à €20,- op www.bijbeijersbinnen.nl

Comments are closed.