Inspiratie ligt vaak vlak voor je. Op straat, in de natuur, in jezelf… Ontwaak je verwondering in de workshops van Puur Anders. Dwaal door je verbeelding, speel met materialen en technieken, ontdek en creëer! Een magisch avontuur om je creativiteit te prikkelen.


Organisatie: Puur Anders
Kosten: €75
Locatie van de workshop: Karrespoor 18
Contact: www.puuranders.nl
Begindatum: 8 november 2019
Aanvangstijd: 09:30
Einddatum: 8 november 2019
Eindtijd: 12:00

Miranda van Dijk van Puur Anders neemt je mee op reis in een serie van 3 inspiratieworkshops waardoor je anders gaat kijken naar de alledaagse wereld om je heen. Je ontdekkingen geef je creatief vorm op verschillende manieren met meerdere technieken en materialen.

Elke les een nieuwe opdracht ingeleid door een verhaal, veel ruimte om te leren vertrouwen op je gevoel en plezier te hebben in het creatief proces. Je werkt met o.a. papier, textiel, draad, tekst, inkt en aquarel, maar ook met natuurlijke materialen als bloemen en bladeren. Aan het eind van de ochtend ga je naar huis met materiaalexperimenten en/of een afgeronde creatie, maar vooral met een flinke dosis inspiratie en een nieuwe blik op de wereld om je heen.

Geschikt voor beginners en gevorderden.

Vergoeding: €75 voor 3 workshops van 2,5 uur.
Data: 8 november, 22 november en 6 december
Aanvang: 9:30 uur

Bij veel belangstelling start ik ook een groep op een doordeweekse avond. Mail dus zeker als je interesse hebt naar info@puuranders.nl.

Comments are closed.