Plaats: Klaaswaal
Locatie: Muziekcentrum Prinses Juliana
Begindatum: 4 november 2023
Aanvangstijd: 19:30
Einddatum:
Eindtijd:

Toen vorig jaar na de coronacrisis evenementen weer mogelijk werden, organiseerde Hook’s Bigband uit Klaaswaal in november een Feestelijk Najaarsconcert.

Het publiek werd getrakteerd op een heel afwisselend muzikaal menu. Swingende klanken van de bigband met zijn zangeres, een paar gezongen nummers met pianobegeleiding, wat arrangementen gespeeld door een saxofoonkwintet en enkele improvisaties door een jazzcombo.

Als sponsordoel was ‘Stichting Hartekind’ gekozen en de lekkere hapjes in de pauze van ’t Kookhuys verhoogden de sfeer die er inmiddels goed in zat.

Die avond werd zo’n succes dat Hook’s Bigband dit jaar opnieuw op 4 november een speciaal concert organiseert met het thema Jazz Meets Blues. De inmiddels 30-jarige jazzformatie onder leiding van Jeroen Brokkelkamp brengt u in beweging met stevige swing, pittige ritmes en oorstrelende zang van Franciska Soltesz, gepokt en gemazeld entertainer. Het podium wordt gedeeld met een heel speciale gast: bluesband MôtWat, bekend in de streek om zijn Hoeksche Nederpop met een knipoog.

In de pauze kunt u genieten van de tongstrelende hapjes van ’t Kookhuys uit Oud-Beijerland.

Met de meeropbrengst van deze avond steunt u ‘Halte Zomervilla’ in Nieuw-Beijerland, de plek waar iedere EVMB-jongere zorg en uitdaging op maat krijgt. Deze actie wordt ook in een muzikale verpakking gepresenteerd.

Kom dus ook op 4 november voor een supergezellige avond smaakvol genieten naar het Muziekcentrum Prinses Juliana, Industrieweg 5 in Klaaswaal.

We blazen af om 20.00 uur, u bent welkom vanaf 19.30 uur.

Toegangsbewijzen à €12,50 kunt u kopen via www.pjklaaswaal.nl/hbbconcert

Toegangsprijs: € 12,50

Overige informatie:

Meer informatie: hooksbigband.nl, info@hooksbigband.nl, motwat.weebly.com, restaurantkookhuys.nl

Comments are closed.