Plaats: ‘s-Gravendeel
Locatie: Ichthuskerk in ‘s-Gravendeel
Begindatum: 15 december 2018
Aanvangstijd: 20:00
Einddatum: 15 december 2018
Eindtijd: 23:00

Interkerkelijk koor Kairos uit ‘s- Gravendeel geeft op zaterdagavond 15 december 2018 een kerstoncert in de Ichthuskerk in ‘s-Gravendeel. Medewerking wordt verleend door koor 4Him o.l.v. Silvia Robbemont.

Toegangsprijs: € 7,50

Overige informatie:

Voor de pauze klinkt het stuk Come Messiah King, een reis door de kerstgeschiedenis, uitgevoerd door Kairos, combo en spreker. Een variatie van bekende en onbekende kerstmelodieën. Na de pauze wisselen beide koren elkaar af in een unieke combinatie van gospels en traditionele kerstliederen waarin het kerstverhaal op verschillende manieren wordt belicht.
Kairos wordt ondersteund door een speciaal voor dit concert samengesteld combo. De algehele muzikale leiding van de avond is in handen van Arie de Korte.

Het concert Season of Singing begint om 20.00 uur en vindt plaats in de Ichthuskerk in ‘s-Gravendeel. Kaarten voor Season of Singing kosten € 7,50 en zijn in de voorverkoop (vanaf 12 november) verkrijgbaar bij DA Drogisterij, Smidsweg 2 in ’s Gravendeel, bij een van de koorleden of via de website www.ikk-kairos.nl. Ook is er voor aanvang van het concert – vanaf 19.30 uur – mogelijkheid kaarten aan de deur van de kerk te kopen. Meer informatie over Season of Singing is te vinden op de website www.ikk-kairos.nl

Comments are closed.