Plaats: Oud-Beijerland
Locatie: Bar Looxs, Havendam 16, 3262 AE Oud-Beijerland
Begindatum: 13 februari 2020
Aanvangstijd: 16:00
Einddatum: 13 februari 2020
Eindtijd: 18:00

Deelname is uitsluitend voor kunstenaars, professioneel of autodidact. De opzet is om met anderen van gedachten te wisselen over kunst en kansen. Vertel over jouw werk of project. Misschien heb je goede ideeën of wil je jouw werk laten zien? Bij het KunstCafé is dat mogelijk in een prettige omgeving.
Het KunstCafé heeft als doel om ontmoetingen te laten plaatsvinden tussen deelnemers van diverse disciplines. Ben je actief met beeldende kunst, muziek, film, architectuur, dans, fotografie etc. en zoek je een klankbord of contact, kom dan langs.
Aan deelname zijn geen verplichtingen verbonden (alleen je eigen consumptie betalen!).

MONIKA VVARIAZZ, BEELDEND KUNSTENAAR

is vanaf volgende week te gast. Van jongs af is Monika gestimuleerd door talentvolle familieleden om zich bezig te houden met kunst in de meest brede zin. Haar grootvader was dichter en haar moeder was altijd bezig met kunstzinnige vorming. Dat resulteerde in 3 jaar Vrije Academie Rotterdam en 3 jaar Vlaardingen. Omdat ze de filosofische gedachte aanhangt dat alles één is zijn haar thema’s vaak: bron, verbinding of ruimte. Haar schilderijen zijn abstract en kleurrijk.

Toegangsprijs: n.v.t.

Overige informatie:

Altijd te bezoeken tijdens de openingsuren van Bar Looxs!

WELKOM elke 2e donderdag van de maand van 16.00-18.00 uur. Zet het in je agenda en informeer je kunstvrienden!

Cas Schook, caschook@kpnplanet.nl, 06 23485109
Riana Eckhardt, riana.eckhardt@kpnmail.nl, 0186 652347

Comments are closed.