Op donderdag 13 augustus vindt er van 16:00 tot 18:00 uur weer een Kunstcafé plaats. De locatie is Bar Looxs, Havendam 16, 3262 AE Oud-Beijerland (1e verdieping).

Het KunstCafé heeft als doel om ontmoetingen te laten plaatsvinden tussen deelnemers van diverse disciplines. Ben je actief met beeldende kunst, muziek, film, architectuur, dans, fotografie etc. en zoek je een klankbord of contact, dan ben je van harte welkom. Aan deelname zijn geen verplichtingen verbonden (alleen je eigen consumptie betalen!).

Op 13 augustus is Ria Dijke te gast. Creëren is een must voor haar en uit zich in met passie schilderen en fotograferen. Haar werk, met een academische opleiding als basis, is soms kleurrijk soms monochroom. Spelen, boetseren, druipen of collage elementen kunnen leiden tot een mooi schilderij.
Het toeval toelaten en op het laatst nog een beetje sturen, dat is het motto van Ria. Op haar website www.map-art.nl kan je meer informatie vinden.

Ook zal donderdag 13 augustus dichter Wim de Kievit enkele van zijn gedichten voorlezen, waaronder het gedicht van de maand augustus: MARS-MIS-SIES

Comments are closed.