Tweeduizendachtien was een superjaar voor de Strijense kunstenaar Martijn van Steenbergen!

Martijn (geen lid HWK en ex-lid NABK) heeft zijn oude record van 8 exposities per jaar verpletterd met maar liefst 15 exposities in 2018 … van Beijing tot Strijen! Aan het begin van 2018 wist Martijn niet dat hij zover zou komen … met fantastisch veel exposities, 5x in de krant staan en een radio-interview.

In de staart van 2018 is zijn expositie in Hilton Leiden geopend … ga vooral een keer kijken en laat je verrassen! Dichter bij huis blijven? Dat kan … de expositie in theater Ludiek loopt nog even door!

Al meer dan 25 jaar is Martijn bezig met z’n driehoekkunst en hij is er inmiddels achter dat je als kunstenaar altijd afhankelijk bent van het onverwachte.
Hoe 2019 zal verlopen is ook nu weer afwachten. Martijn is in ieder geval deelnemer aan de Zomerexpo 2019 en hij is bezig met een expositie in Afrika. Martijn kan gewoonweg niet stilzitten en gaat in 2019 verder met het experimenteren met driehoekjes! Dusss… hou hem in de gaten!

Martijn had nooit kunnen denken dat zijn kunstzinnige dromen uit zouden komen! Wat ooit begon met 1 driehoekje … 2019 … kom maar op!

Comments are closed.