Plaats: Klaaswaal
Locatie: Oud Cromstrijensedijk OZ, 119
Begindatum: 16 november 2019
Aanvangstijd: 11:00
Einddatum: 17 november 2019
Eindtijd: 17:30

Zaterdag en zondag 16 – 17 november is het Landelijke Atelier weekend. Het atelier van Conny Pols Keramiek is dat weekend op beide dagen geopend van 11.00 tot 17.30. Zaterdagavond is er een avondopenstelling van 19.30 tot 21.00, waar een de audiovisuele installatie “Current Tide” zal worden getoond.

“Het magisch flonkeren van een wateroppervlak is iets wat veel mensen hypnotiseert, en dat is waar het werk “Current Tide” op inspeelt. Moeder en dochter hebben voor dit werk een collaboratie opgezet die steeds balanceert tussen twee extremen: jong en oud, modern en traditioneel, digitaal en analoog. Samen vormen deze waarden een kunstinstallatie met keramiek en digitale projecties, die de bezoeker het gevoel geven zich onder te dompelen in een onderwatercocon en zich mee te laten voeren in de golven. Door te gaan liggen wordt de bezoeker overspoeld door een ‘flow’ gevoel, waar tijd vergeten wordt, horen en zien vergaan, en plaatsnemen voor een bijna meditatieve staat.”

– Esther de Bruijn over “Current Tide”

Tevens is er beide dagen een demonstratie van Raku stook, kijk voor actuele tijdstippen op de website www.connypols.nl, Facebook, of Instagram (@connypolsceramics). Er zijn 2 gastexposanten: Marianne den Outer (Plateel) en Jan Pols (realistische schilderijen).

Oud Cromstrijensedijk OZ 119 3286BN Klaaswaal. U bent van harte welkom

Toegangsprijs: € 0

Overige informatie:

Comments are closed.