Kom naar de Lees- en luisterspot voor één dag in de Bibliotheek van Oud-Beijerland en ontdek wat de online bibliotheek jou allemaal te bieden heeft.


Organisatie: Bibliotheek Hoeksche Waard
Kosten: Gratis
Locatie van de workshop: Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum
Contact: https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/lees–en-luisterspot-pop-up-van-de-koninklijke-bibliotheek.html
Begindatum: 27 oktober 2021
Aanvangstijd: 11:00
Einddatum:
Eindtijd: 17:00

Wat dacht je van de online Bibliotheek app met daarin duizenden online e-books en luisterboeken. Ook handig als je voor je lijst moet lezen. Of de TijdschriftenBieb met favoriete magazines, maar misschien wil je het Financieel Dagblad wel lezen of je blijven ontwikkelen met online cursussen. Ook voor de jeugd is er een mooi aanbod zoals Bereslim, Yoleo en betrouwbare online informatie voor werkstukken en spreekbeurten.

Wil je mee hierover weten kom dan op 27 oktober naar de Bibliotheek. Heb je moeite met het downloaden van de app of werkt de login niet? Ook dan ben je van harte welkom.

Je wordt ontvangen met koffie/thee met iets lekkers en je kunt meedoen met een leuke prijsvraag waarbij je een set draadloze bluetooth oordopjes kunt vinden. Zo kun je alvast naar de mooiste luisterboeken luisteren.

Aanmelden

Je kunt binnenlopen tusssen 11.00 en 17.00 uur. Graag wel van te voren online aanmelden, zodat we drukte kunnen voorkomen.

Aanmelden kan via onze website:
https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/lees–en-luisterspot-pop-up-van-de-koninklijke-bibliotheek.html

Comments are closed.