Plaats: Oud-Beijerland
Locatie: Zinkweg 222
Begindatum: 24 september 2019
Aanvangstijd: 19:30
Einddatum: 24 september 2019
Eindtijd: 21:30

LEZING SPIRITUALITEIT IN HET DAGELIJKS LEVEN
Dinsdag 24 september 19.30 uur

In deze lezing zal Viviane van der Kolk ingaan op hoe je op eenvoudige manier jouw spiritualiteit in het dagelijkse leven kunt ervaren. Je hoeft niet ‘zweverig’ te zijn om spiritueel te zijn. In de gewone dagelijkse dingen kan je, zonder dat dit veel moeite kost, je eigen spiritualiteit beleven. Door gewone huis tuin en keuken handelingen breng je in je eigen leven (nog) meer bewustzijn en ook in jouw omgeving. Voor jouw omgeving misschien zelfs ongemerkt.

Leven vanuit je spiritualiteit hoeft totaal niet moeilijk te zijn, je kan er elk moment van de dag, elke dag mee bezig zijn. Juist door zelf bewust te zijn raak je anderen. Er is niet voor niets een Nederlands gezegde: verbeter de wereld en begin bij jezelf. Dat is een mooi meegenomen. Toch?!

Verschillende praktische tips worden in deze lezing gegeven hoe kan je jouw spiritualiteit integreren in je dagelijkse bezigheden. Het zal je verbazen hoe simpel het eigenlijk is. Aan het eind van de lezing heb je wellicht zin om het voortaan luchtiger, vriendelijker en simpeler te gaan doen.

Toegangsprijs: € 10,00

Overige informatie:

Lezing dinsdag 24 september
Zaal open: 19.00 uur
Start lezing: 19.30 uur
Einde lezing: 21.30 uur
Toegang: €10,00 pp (contant aan de deur) Incl koffie/thee/water

Inschrijven kan via info@bodyandspirit.me
Voor meer informatie https://www.bodyandspirit.me/lezingen.html

Comments are closed.