Het meest intieme eilandfestival van ons land heeft de line up voor de komende editie rond. Terug naar Tiengemeten 2018 presenteert op 25 en 26 augustus o.a. Paul de Munnik, Clean Pete, Wulf, Bazooka's en Sven Hammond. De voorverkoop is gestart (met goedkope early bird kaarten tot 1 mei).

Dertien bands treden aan in de overdekte boomgaard op Tiengemeten. Met de natuur als decor is het kleinste eilandfestival van ons land uitgegroeid tot een relaxt zomerfeest voor levensgenieters, muziekliefhebbers en Bourgondiërs. ‘Terug naar Tiengemeten’ is wars van massaliteit: max 499 liefhebbers, waarvan 150 kampeerders. ‘Terug naar Tiengemeten’ is weliswaar op zaterdag én zondag, maar overnachten op Tiengemeten is niet verplicht. Je kunt kiezen: in een tentje op de camping (inclusief ontbijt) of thuis in je eigen bed. Beide dagen varen er ieder uur boten heen en weer en uiteraard na afloop. Je kunt dus terug naar huis en zondag weer oversteken naar Tiengemeten voor de tweede festivaldag. En voor wie twee dagen te veel vindt: er zijn ook kaarten voor alleen zaterdag of zaterdag.
Wil je wel blijven kamperen, dan kan dat met je eigen tentje of je slaapt in een KarTent. Dat is een 2-persoonstent van 100% karton en geheel recyclebaar. Hij staat opgezet voor je klaar en hij blijft, ongeacht het weer, gegarandeerd het weekend droog.

Tot 1 mei zijn de kaarten voor twee dagen festival en de campingtickets flink goedkoper. Alles over de complete line-up, het festival, de camping en de tickets is te vinden op www.terugnaartiengemeten.nl

Comments are closed.