Plaats: Numansdorp
Locatie: Kookstudio Hoeksche Waard – Burg. de Zeeuwstraat 57
Begindatum: 15 november 2018
Aanvangstijd: 18:00
Einddatum: 15 november 2018
Eindtijd: 22:00

Waarom de grootse openbare bibliotheken-campagne over eten gaat? Omdat wij zijn wat we eten.

Toegangsprijs: €69,95

Overige informatie:

In november staat Nederland Leest in het teken van voeding.

Het geschenkboek staat dit jaar vol met verhalen over eten en recepten van verschillende bekende koks, schrijvers en influencers. Zoals ieder jaar organiseert De Bibliotheek Hoeksche Waard in deze maand een literair diner. Tijdens dit diner wordt het boek van Nederland Leest besproken en wordt er heerlijk gegeten.

Dit jaar wordt het anders, dit jaar gaan we op donderdag 15 november op bezoek bij Kookstudio Hoeksche Waard. Deze verrassende nieuwe plek, gerund door chef-kok Michka Chel, bestaat nu 1 jaar en heeft een geweldige kookruimte aan de Burgemeester de Zeeuwstraat in Numansdorp.

De Bibliotheek heeft Michka gevraagd of zij wat met het boek van Nederland Leest kon bedenken en daar is deze literairdiner workshop uit geboren. Er wordt vanuit het boek Je bent wat je leest, waar onder andere Ronald Giphart en Pierre Wind aan hebben meegewerkt, een drie gangen menu ontworpen die door de deelnemer helemaal zelf wordt bereidt. Dit gebeurd natuurlijk onder leiding van de jonge chef-kok van de Kookstudio. Ze brengt je de fijne kneepjes van het vak bij en geeft je tips bij het bereiden van het diner.

Daarnaast wordt er door een lokale spreker die ervaring heeft op het gebied van voeding een gedeelte van het boek genomen om een kleine lezing over te houden.

Na het koken wordt er natuurlijk heerlijk gegeten met elkaar. Het diner wordt omlijst door muziek van Sunny side up en zij zorgen ervoor dat het een hele complete avond wordt. Kom een avond genieten van de mooiste ingrediënten, literatuur en muziek en geef hier je snel op. Aanmelden verplicht!
www.bibliotheekhoekschewaard.nl/agenda

Comments are closed.