Plaats: Strijen
Locatie: OnS Proeflokaal
Begindatum: 28 maart 2019
Aanvangstijd: 19:30
Einddatum: 28 maart 2019
Eindtijd: 21:30

Voor echte boekenwurmen, fanatieke lezers en literaire veelvraten. Ken jij je klassiekers en vind je het leuk je kennis te meten met anderen? Kom dan op donderdag 28 maart naar de literaire pubquiz in Strijen en laat zien wat je weet van boeken, verhalen, schrijvers en letters.

Het thema van de boekenweek in 2019 is ‘moeder de vrouw’ . Een thema waar je alle kanten mee op kan en waar veel literaire meesterwerken wel een link mee hebben. Met vragen over poëzie, Nederlandse schrijvers, nobelprijswinnaars en klassieke evergreens. Gedraag je als een omgevallen boekenkast en etaleer zonder gêne je belezenheid.

De Bibliotheek Hoeksche Waard presenteert deze literaire pubquiz in een traditionele Hoeksche Waardse kroeg in Strijen, waar naast letters en lezen alle ruimte is voor ouderwetse gezelligheid. Onder het genot van een drankje vraagt onze meest belezen bibliotheekcollega iedereen het hemd van het lijf. Voor de winnaars stellen OnS Proeflokaal en de Bibliotheek Hoeksche Waard een bescheiden prijsje beschikbaar.

Toegangsprijs: € Gratis

Overige informatie:

De toegang is gratis.
Aanvang 19.30 tot 21.30 in OnS Proeflokaal / Boompjesstraat 3 te Strijen.

Je kunt je hier aanmelden via de agenda van de Bibliotheek: www.debhw.nl

Comments are closed.