De opvolger van Home Alone kan nu zelf worden gemaakt tijdens de workshop ‘Stopmotion met LEGO’, de kerstfilm. Stopmotion filmpjes worden beeld voor beeld gefotografeerd om daarna als film te worden afgespeeld. Iedereen kan thuis een eigen studio beginnen met alle technieken die we tegenwoordig tot onze beschikking hebben.


Organisatie: Bibliotheek Hoeksche Waard
Kosten: €4,20 (plusabonnement), €5,00 (leden) en €6,00 (niet-leden)
Locatie van de workshop: Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum (MaakLokaal)
Contact: https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/maak-een-stopmotion-kerstfilm-met-lego-.html
Begindatum: 20 december 2023
Aanvangstijd: 14:15
Einddatum:
Eindtijd: 16:30

Kinderen van 6 tot 12 jaar zijn van harte welkom voor het maken van een stopmotion film met LEGO. Bij een stopmotionfilm wordt een verhaal gemaakt van losse foto’s. De kinderen verzinnen in groepjes een verhaal en bouwen dit met LEGO. Ze maken stap voor stap, foto voor foto het verhaal af. Ze kunnen hierbij gebruikmaken van de LEGO die in het MaakLokaal aanwezig is. Op 20 december doen we dit in kerstsferen. Tijdens deze activiteit leren kinderen nadenken over een verhaal, dit vervolgens uitbeelden door te bouwen en natuurlijk moet er goed worden samengewerkt.

Deze multimediamiddag is op woensdag 20 december van 14:15 tot 16:30 uur in het Hoeksch MaakLokaal in het Oude Raadhuis. Aanmelden via onze website:

https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/maak-een-stopmotion-kerstfilm-met-lego-.html

Meer activiteiten van Bibliotheek Hoeksche Waard zijn te vinden via debhw.nl/agenda

Comments are closed.