Op zaterdag 14 december a.s. organiseert MaasMuziek voor de 3de keer `MaasMuziek meets`. Dit jaar ontmoeten Henk Zwijgers en het harmonieorkest van MaasMuziek het koor ‘A lot of Hoeksche Waard’ o.l.v. Gerard Treffers en samen brengen zij een leuk en sfeervol programma tijdens deze december editie.

Koor en orkest staan garant voor een gezellige en sfeervolle avond tijdens deze donkere dagen voor Kerst.

Het is geen traditioneel Kerst concert, maar een leuke avond uit met MaasMuziek en A Lot of Hoeksche Waard. Een concert met een zeer gevarieerd programma met o.a. muziek van Kensington, Coldplay, Trijntje Oosterhuis en Duncan Laurence. Maar ook een selectie van de musical Cats en het zeer sfeervolle muziekstuk Hobbits van Johan de Meij, deel 5 uit zijn symfonie The Lord of Rings.

De entree bedraagt Eur 10,00 en toegangsbewijzen zijn te bestellen via email maasmuziekmeets@outlook.com, of telefonisch bij Ap van der Waal 078-6763017.

MaasMuziek meets A Lot of Hoeksche Waard zal plaatsvinden in de Gereformeerde Kerk, Rembrandstraat 1 te Puttershoek. Het concert is op zaterdag 14 december 2019 en begint om 19.30 uur.

Comments are closed.