Op zaterdag 13 oktober a.s. vind de 2de editie plaats van “MaasMuziek meets” en dat zal deze keer een muzikale ontmoeting zijn met Crescendo uit Zuid-Beijerland. De gemeenschappelijke deler in deze is de dirigent, want het harmonieorkest van MaasMuziek en het fanfareorkest van Crescendo staan onder leiding van Henk Zwijgers.

MaasMuziek en Crescendo zijn dan ook geen vreemden van elkaar en de afgelopen jaren is MaasMuziek al een paar keer te gast geweest bij de Zuid-Beijerlandse collega’s, daarom was het nu hoogtijd om Crescendo eens in Puttershoek te ontvangen. Voor beide orkesten is dit concert tevens een try-out voor het Open Hoeksche Waards Concertfestival, dat op 10 november zal plaatsvinden en tijdens dit concert worden de werken door de orkesten gepresenteerd.
Het publiek wordt een concert met mooie muziek aangeboden, op het programma staan o.a. stukken van Thomas Doss, Leon Vliex en Gustav Holst. De presentatie is in handen van Margriet de Graaf.

“MaasMuziek meets Crescendo” zal plaatsvinden op 13 oktober a.s. in de Geref. Kerk, Rembrandstraat 1, Puttershoek. Het concert begint om 19.30 uur, de zaal gaat open om 19.00 uur. Entree bedraagt Eur 5,00 en de toegangsbewijzen zijn bij de ingang te verkrijgen.

Comments are closed.