Hollandse Helden, dat is het thema van de 2019 editie van “MaasMuziek presents” dat zal plaatsvinden op zaterdag 13 april a.s. In de geweldige ambiance van Alcazar zal MaasMuziek muzikaal vele Hollandse Helden de revue laten passeren, uiteraard zoals u gewend bent in de breedste zin van het woord en met verrassende twists.

Een grote variatie aan helden staan centraal, want een held kan iedereen zijn! Je vader of moeder, of je zoon die elke dag een uur op de fiets naar school gaat, je favoriete zanger of sportheld. Noem maar op. Alles komt deze avond aan bod, uitgevoerd door de orkesten van MaasMuziek: het opleidingsorkest o.l.v. Arjan Muller, de percussion groep o.l.v. Niels de Waard en het harmonieorkest o.l.v. Henk Zwijgers. Samen met het combo van Bart-Jan van der Linden en VJ Hugo zal een grote variatie aan muziek de revue passeren, van Olympic Fanfare voor onze sporthelden tot een Songfestival medley voor de helden die ons land tijdens dit festival vertegenwoordigden, met of zonder ‘douze points’. Ook wordt een podium geboden aan enkele Hoeksche Waardse talenten, o.a. Inge Winterswijk, Leo Moerer en Hugo Aardoom zullen hun helden komen bezingen.

MaasMuziek presents vindt plaats op zaterdag 13 april a.s. in Alcazar Events, Groeneweg 16 te Puttershoek. De entree bedraagt voor een zitplaats Eur 12,50 en een walk-a-round kaartje kosten Eur 10,00. Zitplaatsen nog maar beperkt te verkrijgen. De toegangsbewijzen zijn als volgt te bestellen:

Kaarten zijn te bestellen via:
telefonisch 06-15246098 (na 18.00 uur)
email concert@maasmuziek.nl
Website www.maasmuziek.nl

Comments are closed.