Op 18 september 2020 gaat Momentum in première. Een voorstelling  voor en door Hoeksche Waarders, onder regie van Martijn J. Kramp en zijn artistieke team. Het wordt een groots muziektheaterspektakel op een onconventionele locatie: gebouw De Poort in Oud-Beijerland. Momentum is een speciaal voor de gelegenheid geschreven stuk, over de Hoeksche Waard, over zijn geschiedenis en over zijn mogelijke toekomst.

Daarvoor hebben we u nodig.

ACTEURS EN ZANGERS

Wij vragen acteurs die personages tot leven weten te brengen en het verhaal kunnen vertellen. Wij vragen zangers die in het koorensemble samen sfeer en stemming creëren en laten horen en zien hoe een groep mensen hun verhaal vertelt.  Jij kunt die acteur of zanger zijn die samen met de anderen werkt aan een mooie voorstelling; spelen, zingen, dansen, muziek maken.

VRIJWILLIGERS

Wat vóór op de toneelplanken gebeurt kan niet zonder dat wat achter het toneel gebeurt. De backstage! Geluid, licht, decor, techniek, kostuums, publiek ontvangen… we pakken het groot aan. En daarvoor hebben we hier ook veel mensen nodig.

Ben je technisch en handig en/of wil je je ontwikkelen in decorbouw, toneeltechniek, beeld of geluid? Doe mee met het decorteam en technisch team. Handig met draad en naald en méér dan dat?  Meld je aan voor het kostuumatelier. Heb je geen speciale voorkeur? We kunnen je in overleg inzetten.

Wil je meedoen, in het koor, als acteur of als vrijwilliger meld je dan nu aan door het formulier in te vullen op de website: www.momentum2020.nl

 

Comments are closed.