Na de zomervakantie van de scholen start MaasMuziek uit Puttershoek/Maasdam weer met nieuwe muzieklessen. Maak nu alvast kennis middels een gratis proefles!

De lessen beginnen op 7 september weer en worden gegeven in cultureelcentrum De Drie Lelies in Puttershoek. Er wordt lesgegeven door ervaren docenten op instrumenten die behoren in een harmonieorkest, zoals dwarsfluit, saxofoon, hoorn, trompet, bariton en trombone. Tevens is het mogelijk om slagwerklessen te volgen (melodisch en/of ritmisch). De muzieklessen worden aangeboden aan kinderen vanaf ca. 8 jaar, voor de jongere kinderen worden er tevens weer blokfluitlessen aangeboden. Maar uiteraard kunnen ook volwassenen bij MaasMuziek terecht, want iemand is nooit te oud om een instrument te leren bespelen!

Om een indruk te krijgen is de eerste proefles gratis.

Daarnaast is MaasMuziek in het bezit van hobo, fagot en contrabas (strijkbas). Bespeeld u dit instrumenten en wilt u de draad weer oppakken? Of wilt u dit instrument leren bespelen? Neem dan contact op met MaasMuziek.
Elke dinsdagavond repeteert MaasMuziek in De Drie Lelies in Puttershoek, kom gerust langs voor een indruk en meer informatie.

Voor meer informatie kunt u tevens terecht bij Daniëlle Barendrecht 06-28836952, e-mail opleiding@maasmuziek.nl

Comments are closed.