Plaats: Oud-Beijerland
Locatie: Polderlaan 1
Begindatum: 6 november 2021
Aanvangstijd: 20:00
Einddatum: 6 november 2021
Eindtijd: 22:00

“Take off”, een van de titels van de uit te voeren muziekstukken, is het toepasselijke thema voor het najaarsconcert dat Muziekvereniging de Bazuin organiseert op 6 november as.

Twee jaar na het succesvolle jubileumconcert mag de vereniging zich eindelijk weer presenteren aan haar publiek.

Anders dan u van ons gewend bent, zal bij dit concert niet alleen het harmonieorkest van zich laten horen. Onder leiding van Lisette Harms zal het leerlingenorkest de avond openen. Wat zij precies gaan spelen is nog een verrassing, maar zeker is dat het speelplezier er vanaf zal spatten!

Na de pauze is het de beurt aan het harmonieorkest van de Bazuin. Het orkest onder leiding van Paul van Gils speelt een zeer gevarieerd programma met veel origineel repertoir. Werken van o.a.Holst, Houben en Ticheli staan op het programma evenals een meester- bewerking van arrangeur Peter Kleine Schaars. Deze zal voor een swingende afsluiting van de avond zorgen. Kaarten (volw.à € 12.50/jeugd tot 18 jr. € 7,50) zijn verkrijgbaar via: kaarten@debazuin.eu en aan de kassa van de zaal. Wilt u verzekerd zijn van een plaats dan wordt reserveren geadviseerd.

Voor uw en onze gezondheid zal de organisatie u vragen een Corona toegangsbewijs, een negatief testresultaat of herstel bewijs te overleggen.

Toegangsprijs: € 12.50

Overige informatie:

Comments are closed.