Plaats: Oud-Beijerland
Locatie: Galerie Kunstkijk, Molendijk 8, Oud-Beijerland
Begindatum: 8 september 2018
Aanvangstijd: 14:00
Einddatum: 31 oktober 2018
Eindtijd: 17:00

Nieuwe expositie in Galerie Kunstkijk met muzikale jembé openingsact,

Najaarsexpositie van de kunstenaars van de Stichting Open Ateliers Hoeksche Waard. De opening vindt plaats op zaterdag 8 september om 14.00 uur.

Toegangsprijs: € 0

Overige informatie:

Na het openingswoord van voorzitter Leonie Stroober kan er worden genoten van een muzikaalopzwepend optreden door Eef Bresser en Djembé-trommelaars.
Deze Afrikaanse muziek zal de Molendijk laten dreunen!
Na het optreden is er onder het genot van een drankje gelegenheid de kunstwerken te bezichtigen. Toegang gratis.

Deelnemende kunstenaars: Lida Blokland, Hetty Bouman, John Dalessi, Ria Dijke, Riana Eckhardt, Ton Erwich, Pien den Hollander, Frans Keukens, Marlene Nobel, Jan van Noort, Kees Plomp, Cas Schook, Eleonore de Vet, Annemieke Vonk, Marijke van der Wiel, Ineke Zwartbol en gasten Catherine Pineau (keramiek) en Marije van Toledo (schilderijen).

De expositie duurt tot en met woensdag 31 oktober aanstaande. Openingstijden van de galerie zijn: woensdag- en vrijdagmiddag van 13.30 uur tot en met 17.00 uur. En zaterdag van 10.00 tot en met 17.00 uur.

De Stichting Open Atelier HW is in 2002 opgericht om Hoeksche Waardse kunstenaars
die vrij werk maken te ondersteunen en faciliteren. De Stichting heeft als doel leden via exposities in de galerie en jaarlijkse open atelier weekend in het laatste weekend van mei een podium te bieden. Hierdoor kunnen zij een groter publiek bereiken om hun werk te promoten. www.hoekschewaardsekunstenaars.nl.

Afb. foto: “Podium”, brons,70×25 cm, Ineke Zwartbol; De kunstenaar over haar werk: Het beeld straalt voor mij blijheid uit, na bv. een optreden bij het in ontvangst nemen van applaus, of gewoon een vrolijke dans.

Comments are closed.