Plaats: Hoeksche Waard
Locatie: online
Begindatum: 29 oktober 2020
Aanvangstijd: 15:30
Einddatum: 29 oktober 2020
Eindtijd: 16:30

Op 29 oktober 2020 verschijnt bij Da Capo Coaching het boek “Sprookjes voor kleine en grote kinderen” door Angeline M.A. Schoor.

Over het boek
Dit boek is een verzameling van lichtvoetige sprookjes over types als pleasers, ambitiejagers, goedzakken, zoekers en angsthazen en verhalen met een meer filosofische kijk op thema’s als acceptatie, gezien worden, rouwverwerking, sterfelijkheid en mindfulness. Heerlijk om te (voor) te lezen op donkere winteravonden, maar ook in te zetten als materiaal voor coaching en training. Een speelse manier om te leren relativeren en op een andere manier om te gaan met hinderlijke types en gedrag waar je je aan ergert.

Het boek is stijlvol geïllustreerd door Sarah Schaddelee. Met haar delicate pen brengt ze de meest aangrijpende momenten van de sprookjes tot leven.

Over de auteur
Angeline Schoor woont in Numansdorp in de Hoeksche Waard. Zij heeft daar een praktijk als coach en trainer. Daarnaast is zij muzikant en schrijver. Zowel haar muziek als haar boeken maken deel uit van haar gereedschapskist in haar werk als coach en trainer.

Boekpresentatie
De online boekpresentatie vindt plaats op

donderdag 29 oktober 2020, 15.30 – 16.30 uur.

Tijdens deze presentatie zal wethouder Harry van Waveren van gemeente Hoeksche Waard vertellen over metaforen in zijn werk als bestuurder.

Je kunt je voor de boekpresentatie aanmelden door een mail te sturen naar angeline@dacapocoaching.nl.

Toegangsprijs: € 0

Overige informatie:

Voor nadere informatie over het boek, Da Capo Coaching of de auteur kunt u contact opnemen met Da Capo Coaching, angeline@dacapocoaching.nl, 06-51659062, www.dacapocoaching.nl

Comments are closed.